Pozitif olduğu halde seyahat eden genç: Ben pozitif miyim?

Kırıkkale'de ablasının HES kodu ile bilet alıp seyahat eden genç, polis denetimi sırasında corona virüs testinin pozitif olduğunu öğrendi.  İsmail Şahin adındaki genç ekiplere, "Ben pozitif miyim" diyerek, filyasyonun ne anlama geldiğini sordu.

Haberler İHA 19.11.2021 - 11:18

Kırıkkale'de bir genç, ablasının HES kodu ile otobüste seyahat ederken polis denetiminde pozitif olduğunu öğrendi.

Ankara'dan Çorum'a giden yolcu otobüsü, Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesindeki trafik kontrol noktasında durduruldu. Jandarma ekiplerince, Covid-19 ve asayiş denetimleri kapsamında yolcuların GBT (Genel Bilgi Toplama) sorgulaması yapıldı.

Otobüste seyahat eden İsmail Şahin'in PCR testinin pozitif olduğu tespit edildi. Jandarma ekipleri, durumu İl Salgın Denetim Merkezine bildirdi. Trafik kontrol noktasına gelen filyasyon ekipleri, İsmail Şahin ile HES kodunu kullandığı ablası Zeynep Şahin'e 3 bin 69'ar lira idari para cezası uyguladı.

"BEN POZİTİF MİYİM?"

Ablasının HES kodu ile otobüste seyahat eden İsmail Şahin, "Ablama bana bilet alması için mesaj attım. Belge almaya gerek var mı dedim. O hiçbir şey sormadı. 'Ben hallederim' dedi.  Ablamın zaten hiçbir şeyden haberi yok" dedi.

Şahin, ekiplere, "Ben pozitif miyim" diyerek, filyasyonun ne anlama geldiğini sordu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız