Salda Gölü'ndeki çalışmalara inceleme

Burdur'daki Salda Gölü'nde, koruma, altyapı ve tesis çalışmalarına ilişkin çeşitli bakanlıklardan yetkililerin katılımıyla oluşturulan heyet, inceleme yaptı.

Haberler Anadolu Ajansı 13.09.2018 - 16:25 Son Güncelleme : 13.09.2018 - 16:26

Burdur'un Yeşilova ilçesinde bulunan Salda Gölü'nde, koruma, altyapı ve tesis çalışmalarına ilişkin çeşitli bakanlıklardan yetkililerin katılımıyla oluşturulan heyet, incelemelerde bulundu.

Beyaz kumsalı ve suyunun berraklığıyla Maldiv Adaları'na benzetilen Salda Gölü'ne çalışma ziyaretinde bulunan heyet, Burdur Valisi Hasan Şıldak'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından heyete Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü toplantı salonunda gölle ile ilgili sunum yapıldı. Sunum sonrası heyet, Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü'ne geçti.

Çalışma heyeti, koruma imar planı çalışmaları başta olmak üzere artan turizm potansiyelinin değerlendirilmesi, Salda Gölü ve çevresinin korunması, altyapı çalışmalarıyla ilgili konuları yerinde değerlendirdi.

Ziyarette ayrıca Salda Kayak Merkezi'ni de gezen heyet, kayak merkezinin mevcut durumu ve tesislerle ilgili bilgi aldı.

Lisinia Doğa Proje Merkezi'nde de incelemelerde bulunan heyet, merkezde tedavisi tamamlanan hayvanları doğal yaşam alanlarına bıraktı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız