"Saldırı demokrasiye yapılmıştır"

İYİ Parti Başkanlık Divanı'ndan yapılan açıklamada, "Bu saldırı Sayın Kılıçdaroğlu'nun şahsında demokrasimize yapılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 21.04.2019 - 21:48

İYİ Parti Başkanlık Divanı tarafından, Çubuk'ta şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Aziz Türk milletinin, Türkiye'nin bugün bir kez daha milletin huzur ve güvenini hedef alan menfur bir saldırıyla karşı karşıya kaldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Milletimizin ortak acı ve değeri şehidimizin Ankara Çubuk'taki cenazesinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik yapılan menfur saldırı bir tesadüf değildir.
Bu saldırı Sayın Kılıçdaroğlu'nun şahsında demokrasimize yapılmıştır. Bu saldırı şehidimizin ve uğruna can verdiği dirlik ve birliğimizi hedef almıştır.
Bu saldırının faillerinin mutlaka bulunacağına inanmak istiyoruz."

Bu tür tuzaklara karşı daha dikkatli olunması gerektiğine işaret edilen açıklamada, "Demokrasimize, huzurumuza kasteden her girişimin karşısında olacağımızı bir kez daha ilan ediyor, bu provokasyonun hedefi olan aziz milletimize geçmiş olsun diyoruz." denildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız