Sarıyer'de aşırı hızlı lüks otomobil elektrik direğine çarptı: 3 ağır yaralı

İstanbul, Sarıyer'de aşırı hızlı olduğu iddia edilen lüks otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu elektrik direğine çarptı. Trafik kazasında otomobildeki 3 kişi ağır yaralanırken, lüks otomobil hurdaya döndü.

Haberler DHA 04.12.2021 - 06:53

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde saat 03.00 sıralarında bir trafik kazası meydana geldi.

Aşırı süratli olduğu iddia edilen Bahadır Güven'in kullandığı lüks otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aydınlatma direğine çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil hurdaya döndü. Trafik kazasında Bahadır Güven ve otomobildeki 2 kişi araçta sıkıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Otomobilde sıkışan 3 kişi itfaiye ekiplerince araçtan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

SÜRÜCÜNÜN EŞİ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi ve Seyrantepe Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumumun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası durumu haber alarak olay yerine gelen sürücü Bahadır Güven'in eşi Burcu Güven gözyaşlarını tutamadı. Güven'i polis ve itfaiye ekipleri sakinleştirdi.
GÖRGÜ TANIĞI: RAHAT 250 KİLOMETRE HIZLA GELİYORDU

Öte yandan, kaza sırasında lüks otomobilin aşırı hızlı olduğunu belirten görgü tanığı Soner Aydın, "Kaza 1. Cadde üzerinde, kaza yapan araba rahat 250 kilometre hızla geliyordu. Kavşağa girerken tümsekten uçtu, duvara çarptı. Araçta 3 kişi vardı, bir tanesi hafif yaralıydı, ikisinin durumu ağırdı. Şoför ve yanında bulunan çok ağırdı. İkisinin de hiç tepkisi yoktu. Arkadakinde tepki vardı. Konuşuyordu. Acı çekiyordu galiba" dedi.

Kazada hurdaya dönen lüks otomobil, ekiplerin incelemelerinin ardından çekiciyle kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
ÇARPTIĞI OTOMOBİLİ FARK ETMEDİ, METRELERCE SÜRÜKLEDİ
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız