Sultanbeyli Devlet Hastanesi'nde korkutan yangın

Sultanbeyli Devlet Hastanesi'nin acilinde bulunan kağıt kesme makinesinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangında hastanenin acil servisi geçici süre hasta alımına kapatılırken, söndürme çalışmasının ardından tekrar hasta alımına başladı.

Haberler İHA 08.09.2018 - 01:20

İstanbul'daki 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesi'nin acilinde yangın çıktı.

Sultanbeyli Devlet Hastanesi'nin acil servisinde bulunan kağıt kesme makinesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Acil servisi duman kapladığını gören hastane personeli yangını fark edince itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi.

Hastaneye gelen itfaiye ekipleri kağıt kesme makinesinde çıkan yangına müdahale ederek herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan söndürdü. Yangın nedeniyle hastanenin acil servisi duman altında kaldı. Dumanların tahliye edilme sürecinde acil servis bir süre hasta alımına kapatıldı.

Ekiplerin yaptığı çalışmanın ardından dumanın tahliye edilmesiyle birlikte acil servis hasta alımına tekrar başladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız