Burak Sergen'e eski eşi Işıl Sergen'den destek

Oyuncu Burak Sergen'in dört ay önce evlendiği eşi Nihan Ünsal tarafından aldatıldığı iddialarının ardından ünlü oyuncunun eski eşi Işıl Sergen yayınladığı mesajda, "Oğlumun babasının bu durumdan en güçlü şekilde çıkacağına da eminim" dedi. Sergen’in menajerlik şirketi ise "İhanet olayı doğru ki dava açıyor. Boşanma olayı da doğru" açıklamasında bulundu.

Haberler 06.10.2021 - 10:40 Son Güncelleme : 06.10.2021 - 10:43

Sadakatsiz dizisinin Haluk'u Burak Sergen'in dört ay önce evlendiği eşi Nihan Ünsal tarafından aldatıldığı iddia edildi.

Konuyla ilgili henüz bir açıklamada bulunmayan Sergen’e 2018 yılında boşandığı eski eşi ve oğlu Cansın’ın annesi Işıl Sergen’den destek geldi.

Işıl Sergen, yaptığı açıklamada, "İyi ya da kötü günler hepimiz için… Kimsenin kötü günüyle sevinen bir insan asla olmadığım gibi oğlumun babasının bu durumdan en güçlü şekilde çıkacağına da eminim. İçinde bulunmadığım durumlarda da yorum yapmak ve konuşmak asla istemiyorum" dedi.

Işıl Sergen, "Burak Bey’le boşanma anlaşmamızda ’15 milyon tazminat’ aldığıma dair bölüm tamamen gerçek dışıdır. O zaman da açıkladığımız gibi dostane bir anlaşmalı boşanma gerçekleştirdiğimiz için kimsenin kimseden tazminat alacağı doğmamıştır" diye konuştu.

Öte yandan Burak Sergen, eşi Nihan Ünsal ile yer aldığı fotoğrafların tamamını Instagram sayfasından sildi. Ünsal ise sosyal medya hesabını kapattı.

BOŞANMA DAVASI AÇIYOR

Sergen’in menajerlik şirketi ise şu açıklamayı yaptı: “Burak Bey kenara çekildi ve olanları izliyor. İhanet olayı doğru ki dava açıyor. Boşanma olayı da doğru.”

Nihan Ünsal ve Özer Kocer, Florya’daki bir AVM’de el ele görüntülendi. 
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız