Demet Akalın ile Okan Kurt boşandı

Demet Akalın ve Okan Kurt çifti 6,5 yıllık evliliklerini 2 dakika süren duruşmayla noktaladı.  Çiftin kızları Hira'nın velayeti anne Demet Akalın'a verildi. Akalın ve Kurt birbirlerinden nafaka ve tazminat talep etmedi.

Haberler DHA 11.09.2018 - 16:17 Son Güncelleme : 11.09.2018 - 16:47

Okan Kurt'un şirketinin borçları nedeniyle Beykoz'daki evlerine haciz işlemi uygulanan Demet Akalın ile Kurt çifti boşanma kararı almıştı.

Çift, 6,5 yıllık evliliklerini 2 dakika süren duruşmayla bitirdi.

Akalın, son yaşanan bu gelişmenin ardından Okan Kurt'tan boşanma kararı aldı. Çiftin davası bugün Beykoz Adliyesi'nde görüldü.

Demet Akalın ve Okan Kurt, 23 Nisan 2012 tarihinde nikah masasına oturmuştu. 

AYRI AYRI GELDİLER

Akalın ve Kurt duruşmaya dakikalar kala ayrı ayrı adliyeye gitti.

Çift, 6,5 yıllık evliliklerini 2 dakika süren duruşmayla bitirdi.  Adliyeye ayrı ayrı gelen Akalın ile Kurt çıkışta da yan yana gelmedi. 

Akalın aldığı kararın ardından Instagram hesabında eşi Okan Kurt ile çekildiği fotoğrafları sildi. 'Demet Akalın Kurt' olan Twitter adresini de 'Demet Akalın' olarak değiştirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız