Derya Baykal: Ferhan Şensoy ile aramızda çok özel bir dostluk vardı

Derya Baykal, katıldığı bir programda eski eşi Ferhan Şensoy ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Haberler 02.12.2021 - 12:16

Oyuncu ve sunucu Derya Baykal, katıldığı bir sabah programında samimi açıklamalarda bulundu.

Eski eşi Ferhan Şensoy ile olan anılarını paylaşan Baykal, aralarında çok özel bir dostluk olduğunu, hala Şensoy'un eşyalarını sakladığını söyledi.

Baykal, “Ev değişikliği yaptım, bazı eşyalarını tiyatroya gönderdim. Özel kitapları, yazılarını… Ama çok özel olan şeyleri saklıyorum ‘onlar sende dursun’ demişti bana" diye konuştu.

"ÇOK BÜYÜK ANILARIMIZ VAR"

Çok büyük anılarımız var, birlikte çok oyun oynadık çok şey paylaştık diyen Baykal, "Çocuklarımın babası olduğu kadar, benim de ustamdır. Şu an evimde Ferhan’ın çocukluk fotoğrafı çerçeveli şekilde duruyor” dedi.

"VEFAT HABERİNİ ALINCA YIKILDIM"

Baykal, vefat haberini nasıl öğrendiniz sorusuna ise şöyle cevap verdi:

"Ben kızlarımla yakın oturuyorum, Müjgan Ferhan’la karşı karşıya Derya ile de iki sokak ara var. Sabah 6’da uyandım, kızımın evinde ışık yanıyor, damadım da balkonda duruyor. Ben telaşlandım, telefon açmayı düşündüm sonra hayatlarına müdahale etmek istemedim. İçime bir korku girdi. Evde birileri dolaşıyordu, benim aklıma ‘kızım hamile’ onunla ilgi bir şeyler geldi. Aklıma hiç Ferhan Şensoy gelmedi. Ben damadımı aradım, ‘ne oldu, doğum mu başladı’ dedim. O da Ferhan’ın vefat ettiğini söyledi, ‘Derya sizi almaya geliyor’ dedi."

Şensoy'un ölüm haberini hiç beklemediğini söyleyen Baykal, "Haberi alınca çok kötü oldum, üstümü değişip kızıma gitmek istedim üstümü giyinemedim. İnanın hiç beklemiyordum. Hasta evet, ama konduramadım. Ne yapacağımı şaşırdım. Çocuklar çok kötü oldular, benim dik durmam gerekti. Hala daha çocuklar atlatmış değiller" diye konuştu. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız