Esquire dergisinin 'en iyi restoranlar' listesinde d.ream damgası

Dünyanın en prestijli erkek dergilerinden Esquire, Körfez bölgesindeki en iyi 50 restoranı belirledi. Listeye Doğuş Grubu çatısı altındaki d.ream markaları damgasını vurdu.

Haberler ntv.com.tr 23.02.2018 - 09:29

Esquire'ın Midle East edisyonu, Körfez bölgesindeki en iyi 50 restoranı seçti. Listede d.ream restoranları en üst sıralarda yer aldı. Fransız mutfağından Uzakdoğu’ya dünyanın en seçkin mutfaklarına ev sahipliğii yapan restoranların yer aldığı listede Doğuş Grubu’na ait d.ream restoranlarından toplam 5  restoran ile yer aldı. Bu 5 markanın 4'ü ise ilk 6'da...

LİSTENİN ZİRVESİNDE RÜYA VAR

-İlk 6'da dört d.ream restoranının yer aldığı listenin zirvesinde Anadolu'nun zengin mutfak geleneğini modern bir tasarımla buluşturan Rüya bulunuyor. Lounge ve bar deneyimini bir arada sunan Rüya, Anadolu mutfağının lezzet ve pişirme tekniklerindeki çeşitliliğini de ortaya koyuyor. Rüya, Time Out dergisi tarafından da MENA bölgesinin en iyisi seçilmişti.

- İkinci sırada modern Peru mutfağının iddialı temsilcilerinden Coya yer alırken üçüncü sırada modern İngiliz mutfağı temsilcilerinden Nick ve Scott Folly’nin restoranı Folly bulunuyor.

- Zuma ise Esquire dergisinin listesinde dördüncü sırada yer aldı. İstanbul İstinyePark Markalar Sokağı’nda bulunan ve Şef Rainer Becker tarafından yaratılan otantik Japon lokantası Zuma, Körfez bölgesinin de en başarılı mekanları arasında gösteriliyor.

- “Burada herkes ünlüdür” (“Tous Célèbres Ici”) mottosuyla misafirlerini rahat ve samimi ortamanda ağırlayan Güney Fransa ve Akdeniz mutfağının başarılı temsilcisi La Petite Maison ise listede altıncı sırada yer aldı.

SALTBAE DE LİSTEDE

Tuz dökme hareketiyle dünya çapında bir fenomene dönüşen ve et severler için pek çok özgün seçenek yaratan Nusr-Et de Esquire dergisinin Körfez bölgesi için seçtiği en iyi 50 restoran arasında yer alıyor. Kısa süre içinde steakhouse kültürüne keyifli ve lezzetli yeni bir yorum getiren Nusr-Et, son yıllarda et müdavimlerinin vazgeçilmez mekanı haline geldi. Etiler, Ankara, Bodrum, Dubai, Abu Dhabi, Miami ve New York’ta restoranları bulunan Nusr-et dünya çapında bir fenomen haline geldi.

VIDEO - DAVID BECKHAM'DAN NUSRET PAYLAŞIMI

İŞTE KÖRFEZ BÖLGESİNİN EN İYİ 50 RESTORANI 

1. Rüya
2. Coya
3. Folly
4. Zuma
5. The Experience by Reif Othman
6. La Petite Maison
7. Play
8. La Cantine du Fauborg
9. Marina Social
10. Tresind
11. Sean Conolly at Dubai Opera
12. Stay by Yannick Alleno
13. J&G Steakhouse 
14. Carnival by Tresind
15. Wesslodge
16. Ossiano
17. Kohantei
18. Indego by Wineet
19. Bleu Blanc
20. IL Borro
21. Nathan Outlaw at Al Mahara
22. La Serre
23. The Restaurant
24. Basta!
25. Okku
26. The Artisan by Enoteca Pinchiorrii
27. Rang Mahal
28. Gaucho
29. Lima
30. Em Sherif
31. Hakkasan
32. Prime 68
33. Bistro Bagatelle
34. Cipriani
35. At.mosphere
36. Galvin Dubai
37. Pierchic
38. Marco Pierre White Steakhouse & Grill
39. Bhar
40. Din Thai Fung
41. Downtown Toko
42. Cut by Wolfgang Puck
43. Nobu Dubai
44. Nusr-et
45. Viila Tosana
46. 55th & 5th
47. Bice Mare
48. Roberto’s
49. Asado
50. Intersect by Lexus
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız