Güldür Güldür Show'un yeni sezonu yayınlanacak mı? (Ali Sunal'dan açıklama)

Güldür Güldür Show'un bittiği iddiasına Ali Sunal'dan yanıt geldi. Sunal, Güldür Güldür Show'un yeni sezon yayın tarihini açıklayarak, "Dinlenmiş, yenilenmiş bir şekilde devam" dedi.

Haberler 18.07.2018 - 14:44

Son olarak İrem Sak'ın ayrıldığı kadrosundan ayrıldığı Güldür Güldür Show'un yeni bölümlerinin yayınlanmacağı iddia edildi.

Bu gelişme üzerine Ali Sunal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada iddialara son noktayı koydu. Sunal, "Herkese ilgisi için teşekkür ederiz. Güldür Güldür Show dinlenmiş yenilenmiş bir şekilde en geç Ocak ayında bomba gibi devam edecek. Bizim dışımızda çıkan haberlere itibar etmeyin lütfen. Gülümsemeye devam" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız