Işıl Sergen'in eski eşi Burak Sergen'e açtığı nafaka davasında karar

Oyuncu Işıl Sergen, çocuğunun nafakasını ödemediği iddiasıyla eski eşi Burak Sergen’e açtığı davayı kazandı. Mahkeme, Sergen’in 15 bin lirayı faiziyle birlikte ödemesine karar verdi.

Haberler 03.12.2021 - 10:50

Burak Sergen ile 19 yıl evli kaldığı Işıl Sergen, 15 Mart 2018’de boşandı. Mahkeme çiftin çocuğunun velayetini Işıl Sergen’e verdi. Karara göre, Burak Sergen çocuğu için aylık nafaka ödeyecekti.

Işıl Sergen’in iddiasına göre, oyuncu çocuğunun nafakasını ödememeye başladı. Işıl Sergen de eski eşi hakkında icra takibi başlattı. Sergen’in itirazı üzerine icra takibi durdu.

Işıl Sergen Aile Mahkemesi’ne başvurarak Burak Sergen’in itirazının iptali için dava açtı. Hürriyet'in haberine göre; Yaklaşık bir yıldır süren davanın karar duruşmasında mahkeme, Burak Sergen hakkında başlatılan 15 bin liralık icra takibinin devamına hükmetti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız