İstanbul Gelin'e Yunanistan'dan ödül

Star’ın ilgiyle izlenen dizisi İstanbullu Gelin, 24. Mediamixx Festivali’nde Crossing Culture ödülüne layık görüldü.

Haberler 25.09.2018 - 13:17

Selanik’te bu yıl 24.’sü düzenlenen MediaMixx TV Festivali’nde Cuma akşamlarına damgasını vuran rating rekortmeni İstanbullu Gelin dizisine sürpriz bir ödül geldi.
Dünya çapında medya sektöründen pek çok profesyonelin katılım gösterdiği Golden Umbrella Televizyon Ödülleri'nde, bu yıl ilk kez Crossing Cultures adlı yeni bir kategori açıldı. İlk kez açılan kategorideki ilk ödüle Yunanistan’da da izlenme rekorları kıran İstanbullu Gelin dizisi layık görüldü.
Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'e dünya televizyonlarından olan ilgi her geçen gün artıyor. Ünü dünyaya yayılan dizi, Arnavutluktan Yunanistan’a; Meksika’dan Kosta Rika’ya 20’den fazla ülkede milyonları ekrana kilitliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız