Jim Carrey’den Donald Trump’a: Sistemimize tecavüz ediyor

Trump karşıtlığıyla bilinen oyuncu Jim Carrey, ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Partililere, “tecavüzcüler” benzetmesi yaparak, “Bu insanlar sistemimizin ırzına geçiyor” dedi.

Haberler ntv.com.tr 19.11.2018 - 17:02

Ünlü oyuncu ve komedyen Jim Carrey, ABD Başkanı Donald Trump ve Cumhuriyetçi Parti üyeleri hakkında zehir zemberek açıklamalar yaptı.

56 yaşındaki Amerikaşlı sanatçı, Los Angeles’ta katıldığı sanat ve aktivizm konulu panelde Trump karşıtı sözler sarf etti.

“Bu insanlar sizin anlaşabileceğiniz insanlar değil. Bir suçluyla birlikte iki tarafı da tutan konumunda olamazsınız” diyen Carrey, “Bir tecavüzcü uzaklaştırılmalıdır, onunla pazarlık yapılamaz. Bu insanlar sistemimizin ırzına geçiyor, gözümüzün önünde mahvediyor” ifadesini kullandı.
Ünlü oyuncu, “Bu insanlar sistemimizden uzaklaştırılmak zorunda çünkü bizim için kötüler. Trump bir melanom hastası ve Sarah Sanders dahil herkes ona makyaj yapıyor. Bu, ülkede çok daha derin bir sorun olduğunu gösteriyor. Bu problem, açgözlülük” sözlerini sarf etti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız