Mandy Teefey: Selena ile Justin Bieber ilişkisinden mutlu değilim

Selena Gomez’in annesi Mandy Teefey, kızının Justin Bieber ile ilişkisi hakkında konuştu: “Mutlu değilim ancak Selena yetişkin biri ve kendi seçimlerini yapabilir”

Haberler 16.01.2018 - 08:56 Son Güncelleme : 16.01.2018 - 10:57

Uzun bir ayrılığın ardından geçtiğimiz yıl yeniden bir araya gelen Selena Gomez ile Justin Bieber’ın ilişkisi anne engeline takıldı.

"MUTLU DEĞİLİM"

Gomez’in annesi Mandy Teefey, verdiği bir röportajda kızının ilişkisine karşı olduğu iddialarını doğruladı ve şunları söyledi: “Yeniden bir araya gelmelerinden mutlu değilim. Selena mutlu, güvenli ve sağlıklı olduğunu sürece hayatını yaşayabilir. Ona müdahale etmiyorum. Selena yetişkin biri ve kendi seçimleri yapabilir.”

 Gomez ile Bieber'ın ilişkileri 6 yıldır bir dargın bir barışık devam ediyor. 
"HER ANNE KIZIN ANLAŞMAZLIKLARI VAR"

Teefey, Justin Bieber yüzünden kızıyla arasının açıldığı sorusuna da “Her anne kızın anlaşmazlıkları vardır. Selena’yla gayet iyiyiz” cevabını verdi.
Selena Gomez'in annesine benzerliği herzaman gündeme geliyor.
Öte yandan Bieber’ın annesi Pattie Mallette, ikilinin ilişkisi hakkında “Oğlumun yaptığı her şeyi destekliyorum. Selena ile tanıştım ve onunla çok güzel bir bağımız var bu yüzden o değerli biri. Selena’yı seviyorum” demişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız