Mazhar Alanson: Sertab’ın birinciliği politik

MFÖ önceki gün Pal Nostalji Radyo’ya konuk oldu. Grup üyelerinden Mazhar Alanson, Sertab Erener'in Eurovision'da aldığı birinciliğin politik olduğunu ifade etti.

Haberler 01.02.2018 - 09:20 Son Güncelleme : 01.02.2018 - 09:23

1985 yılında Eurovision'da ”Diday Diday Day” adlı şarkılarıyla Türkiye’yi temsil eden MFÖ, “Bir daha teklif gelse, Eurovision’a katılır mısınız” sorusuna “Hayır” yanıtını verdi.

Şarkılarının yarışmada 15’inci olmasını politik olaylara bağlayan Mazhar Alanson, “Diday Diday Day, 15’inci olacak şarkı değildi. Avrupa ülkeleri politiktir, birbirlerini tutarlar. Diyeceksiniz ki, ‘Ama Sertab birinci oldu.’ Evet Sertab çok güzel bir şov sundu. Fakat o sene biz Amerika’nın Irak’a girmesine müsaade etmedik. Avrupalı sırtımızı sıvazladı, aferin dediği bir seneye rast geldi Sertab’ın birinciliği” diye konuştu.
PARASINI BEN ÖDEDİM MFÖ MEŞHUR OLDU (VİDEO) - İZLE
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız