Merve ve Kerim’in aşk savaşı başlıyor (Ufak Tefek Cinayetler)

Ufak Tefek Cinayetler'in 34. yeni bölümünde Merve ve Kerim nasıl tanıştılar?  sorusunun cevabı belli oluyor.

Haberler 22.09.2018 - 10:04

Başrollerinde; Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Osman Sonant, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ, Tansu Biçer, Ushan Çakır, Duygu Sarışın ve Hayal Köseoğlu’yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler daha tutku, entrika, gizem ve sürprizlerle dolu yeni bölümüyle salı akşamı Star TV’de ekrana gelecek.  Dizinin merakla beklenen 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve ve Kerim nasıl tanıştılar? Aralarında neler oldu? Nasıl yandı, hala sönmeyen bu ateş? Peki şimdi ne olacak? Merve ve Kerim’in aşk savaşı başlıyor! Serhan katil mi? Fakat işin içinde başka bir iş var. Oya, kimi öldürdü? 2000 yılındaki partide neler neler oldu? Pelin de Merve de bunu saklamak zorunda. Fakat Emre buradayken işleri çok zor.

Ufak Tefek Cinayetler aşk ve sürprizler dolu yeni bölümüyle salı akşamı Star’da.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız