Rüzgar Erkoçlar'ın romantik anları

Rüzgar Erkoçlar ve eşi Tuğba Beyazoğlu önceki gün Boğaz'ın keyfini çıkardı. Çift, romantik anları sosyal medya hesabından yayınladı.

Haberler 19.04.2018 - 16:54

Üç yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatıyla gündeme gelen Rüzgar Erkoçlar ve eşi Tuğba Beyazoğlu önceki gün boğazda keyif yaptı.

Başbaşa yemek yiyen Rüzgar Erkoçlar-Tuğba Beyazoğlu çifti, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. 32 yaşındaki Erkoçlar, meraklı bakışlara aldırmadan eşini öpücüğe boğdu.

Erkoçlar cinsiyet değiştirdikten sonra bir röportajında şu açıklamayı yapmıştı: "Bu kadar yakışıklı olacağımı tahmin etmiyordum. Hâlâ da kendimi öyle görmüyorum. İnsanlar “Çok yakışıklısın” diyor ama bende yakışıklılık anlamında öyle bir ego yok. Onun farkında değilim. Olsam zaten yürür giderim abi. Herhalde evlenmezdim o ego bende olsaydı."

Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, geçtiğimiz yıl Tuğba Beyazoğlu ile nikah masasına oturmuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız