Scarlett Johansson'dan James Franco'ya: Time’s Up rozetini geri ver

Oyuncu Scarlett Johansson, önceki gün Los Angelas’taki Kadınlar Yürüyüşü’nde şu sıralar tacizle suçlanan James Franco’ya seslendi. Oyuncu, Franco’nun taciz skandallarını protesto eden Time’s Up rozetini geri vermesi gerektiğini söyledi

Haberler 22.01.2018 - 08:54

Kadınlara yönelik cinsel istismarın protesto edildiği 75. Altın Küre Ödül Töreni’nde James Franco, Müzikal veya Komedi Dalında En İyi Erkek Sinema Oyuncusu ödülünü almasından hemen sonra beş kadın, 39 yaşındaki oyuncunun kendilerini taciz ettiğini iddia etmişti. Ancak Franco, avukatları aracılığıyla bu suçlamaları reddetmişti.
Geçtiğimiz gün ise Amerika’da ABD Başkanı Donald Trump karşıtı gerçekleşen Kadınlar Yürüyüşü’nde Scarlett Johansson, yaptığı konuşmada Franco’ya seslendi. Johansson, Franco’nun taciz skandallarını protesto eden Time’s Up (Süre doldu) rozetini geri vermesi gerektiğini belirtti.
Johansson, ayrıca kişisel bir konuşma yaparak “19 yaşıma geldiğimde kendi değerimi anlamam gerekti. Kimsenin duygularıma zarar vermesine izin veremezdim. Güzel bir kadın olduğumdan benden ödün vermemi istediler ama başaramadılar” dedi.
 Jennifer Lawrence yürüyüşten bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. 

Scarlett Johansson'ın konuşmasıyla damga vurduğu yürüyüşe; Hollywood yıldızları Jennifer Lawrence, Cameron Diaz, Adele, Mila Kunis, Eva Longoria, Natalie Portman ve Jane Fonda gibi ünlü isimler katıldı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız