Serena Williams ile Meghan Markle'ın dayanışması

ABD Açık Tenis Turnuvası tek kadınlar finalinde Naomi Osaka karşı kaybettiği maçla gündemde olan Serena Williams, son günlerde hamile olduğu iddialarıyla konuşulan Sussex Düşesi Meghan Markle'ın kendisine destek olduğunu söyledi.

Haberler 25.09.2018 - 11:03

8 Eylül'de ABD Açık Tenis Turnuvası'nın finalinde hakemle tartışmasıyla gündeme gelen Serena Williams, yakın arkadaşı olan Düşes Meghan'ın kendisine destek olduğunu söyledi.

"DAHA ÇOK GÜÇ ALIYORUZ"

ABD'li tenisçi, Düşes'le dostluğuyla ilgili şöyle konuştu: "Birbirimizi çok uzun zamandır tanıyoruz ama son dönemde birbirimizden daha çok güç aldığımızı söyleyebilirim."

23 Grand Slam şampiyonluğu bulunan Williams, final maçı sırasında tribündeki antrenöründen taktik almakla suçlanmış, hakemle tartışmış ve kadın olduğu için kendisine haksızlık yapıldığını iddia etmişti. 

Naomi Osaka, Serena Williams'ı 6-2 ve 6-4'lük setlerle mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız