Ufak Tefek Cinayetler'e ödül

Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı,  “Ufak Tefek Cinayetler”’ilk ödülünü Bilkent Üniversitesinden aldı.

Haberler 22.01.2018 - 10:33 Son Güncelleme : 22.01.2018 - 11:02

Bu yıl 6.’sı düzenlenen Bilkent TV Ödüllerinde binlerce öğrencinin katıldığı anket sonucunda Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler 'En İyi Drama Dizisi' seçildi.

Bilkentli öğrenciler, Ufak Tefek Cinayetler’e ödülünü vermek için önceki gün seti ziyaret ettiler. Üniversitelilerin tercihiyle belirlenen ödülü, dizinin başarılı yönetmenlerinden Ali Bilgin teslim aldı.

Öğrenciler, sette olan oyunculardan Mert Fırat, Selim Bayraktar ve yapım ekibi ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 13. YENİ BÖLÜM FRAGMANI - İZLE
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız