Ufuk Kaplan kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Oyuncu Ufuk Kaplan, geçtiğimiz günlerde Kuşadası’nda Mustafa Şahbaz’ın rol aldığı iki kişilik komedi oyunuyla tiyatro severlerle buluştu. Son olarak Yasak Elma dizisinde rol alan Ufuk Kaplan'ın hayatı ve kariyeri merak edildi. Peki Ufuk Kaplan kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Haberler ntv.com.tr 03.12.2021 - 12:15 Son Güncelleme : 03.12.2021 - 16:44

Aşk-ı Memnu dizisinde hizmetçi Katya rolü ile hafızalara kazınan Ufuk Kaplan'ın hayatı merak konusu oldu.

UFUK KAPLAN KİMDİR ?

Ufuk Kaplan, 1 Ekim 1972 tarihinde İstanbul Beykoz'da dünyaya geldi.

Aslen Yalovalı olan oyuncu, Aşk-ı Memnu dizisindeki 'Katya' rolü ile birçok kişi tarafından tanındı.

Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatro Bölümü mezunu olan Kaplan, çalışmalarını Aslı İslamoğlu Agent & Management ajansına kayıtlı olarak sürdürüyor.

Bugüne kadar En Son Babalar Duyar, Sırlar Dünyası, Büyük Buluşma, Beşinci Boyut, Tadımız Kaçmasın, Doktorlar, Yağmurdan Sonra, Aşk-ı Memnu, Albatrosun Yolculuğu, Kirli Oyunlar, Nuri, Yaseminli Yuva, Bizim Okul, Hayat Dediğin, Gölgedekiler, Berzah Cin Alemi ve Payitaht Abdülhamid gibi sinema ve dizilerde rol aldı.

Payitaht Abdülhamid dizisinde Ester karakterini canlandıran oyuncu, son olarak Yasak Elma dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız