Filipinler'de fırtına sonrası sel: 11 kişi hayatını kaybetti

02.09.2024 15:38

Son Güncelleme: 02.09.2024 15:39

İHA

Google'da NTV'yi tercih et

Filipinler'de etkili olan fırtına sel ve heyelanlara yol açtı. Fırtına nedeniyle 11 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Filipinler'de fırtına sonrası sel: 11 kişi hayatını kaybetti
Filipinler’in başkenti Manila’nın güneyindeki Bicol bölgesinde dün etkili olmaya başlayan tropikal fırtına "Yagi", birçok bölgede hayatı olumsuz etkiledi.
Filipinler'de fırtına sonrası sel: 11 kişi hayatını kaybetti 1
Fırtınanın yol açtığı şiddetli yağışlar sel ve toprak kaymasına neden oldu.
29 UÇUŞ İPTAL EDİLDİ 2

29 UÇUŞ İPTAL EDİLDİ

Manila genelinde okullar ve devlet daireleri tatil edilirken, etkilenen bölgelerdeki feribot seferleri askıya alındı, 29 iç hat uçuşu iptal edildi.
BİRİ HAMİLE 3 KİŞİ 3

BİRİ HAMİLE 3 KİŞİ

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, başkent yakınlarındaki Antipolo şehrinde meydana gelen heyelan sonucu biri hamile bir kadın olmak üzere 3 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

BİR KİŞİ ELEKTRİK ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ 4

BİR KİŞİ ELEKTRİK ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ

Kentteki üç farklı bölgede derelerin taşması sonucu 4 kişinin boğularak hayatını kaybettiği ifade edilirken, cadde ve sokakların sular altında kaldığı Naga kentinde de bir kişinin elektrik çarpması ve bir kız çocuğunun boğulma sonucu hayatını kaybettiği açıklandı.

Filipinler'de fırtına sonrası sel: 11 kişi hayatını kaybetti 5

Dün ise Cebu kentinde meydana gelen iki heyelanda 2 kişi öldü ve 5 evde hasar meydana geldi.

Filipinler'de fırtına sonrası sel: 11 kişi hayatını kaybetti 6
Tropikal fırtınanın ülkenin kuzeyine doğru ilerlediğini açıklayan meteoroloji uzmanları, halkı dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Filipinler'de fırtına sonrası sel: 11 kişi hayatını kaybetti 7
Filipinler'de fırtına sonrası sel: 11 kişi hayatını kaybetti 8