NTV

İsrailliler saldırı sonrası alışverişe başladı

13.06.2025 11:52

Son Güncelleme: 13.06.2025 11:55

İran'ın misillemesine hazırlanan İsrail'de insanlar gıda stoğu için marketlere gidiyor.

İsrailliler saldırı sonrası alışverişe başladı

İsrail’in İran'a yönelik hava saldırıları, Ortadoğu'da savaş endişelerini yeniden tetikledi.

Saldırıda İran'ın üst düzey askeri yetkilieri öldürüldü.

İsrail şimdi İran'ın misillemesine hazırlanıyor.

OLAĞANÜSTÜ HAL İLAN EDİLDİ 1

OLAĞANÜSTÜ HAL İLAN EDİLDİ

Saldırı sonrası İsrail genelinde olağanüstü hal ilan edildi.

İsrail Savunma Bakanı Yisrael Katz, şu açıklamayı yaptı: "İsrail'in İran'a yönelik önleyici saldırısının ardından yakın gelecekte İsrail ve sivil nüfusa yönelik füze ve insansız hava aracı saldırısı bekleniyor."

"ONLAR BAŞLATTI, BİZ BİTİTRECEĞİZ" 2

"ONLAR BAŞLATTI, BİZ BİTİTRECEĞİZ"

İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, İsrail'in saldırılarına ilişkin yazılı mesaj yayımlayarak, saldırılara kesinlikle karşılık verileceğini belirtti.

Kalibaf, "Bu intikam her ne şekilde olursa olsun alınacak" diyen Kalibaf, "Siyonist rejimin peşini bırakmayacağız. Bu işi onlar başlattı ancak inşallah biz bitireceğiz" diye konuştu.

İsrailliler saldırı sonrası alışverişe başladı 3

İReuters'ın paylaştığı fotoğraflarda, Kudüs'teki İsraillilerin olası bir karşı saldırı endişesi ile marketlere giderek alışveriş yapmaya başladığı görülüyor.

İran'ın İsrail'e ne şekilde bir yanıt vereceği merak konusu.