2020 Öğretmen alan değişikliği sonuçları açıklandı mı? Öğretmen alan değişikliği duyurusu

MEB Personel Genel Müdürlüğü, 2020 öğretmen alan değişikliği ön başvurularını için 7 ile 11 Aralık'ta aldı. Alan değişikliği için başvuru yapan öğretmenler, sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırıyor. İşte 2020 öğretmen alan değişikliği ilke ilgili tüm detaylar…

2020 Öğretmen alan değişikliği sonuçları açıklandı mı? Öğretmen alan değişikliği duyurusu

2020 Öğretmen alan değişikliği ön başvurusu onaylanan öğretmenler heyecanla sonuçları bekliyor. resmi internet sitesinden yayınladığı 2020 öğretmen alan değişikliği takvimi içerisinde sonuçların ne zaman açıklanacağını duyurdu.

ÖĞRETMEN ALAN DEĞİŞİKLİĞİ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sonuçlar, MEB’in yayınladığı takvime göre 29 Aralık 2020 tarihinde erişime açılacak. Alan değişikliği adresinden sonuçlara erişebilirsiniz. 

TEBLİGAT ve GÖREVE BAŞLAMA

Tebligat ve göreve başlama ile ilgili MEB’in resmi internet sitesinden yayınladığı duyuru bu şekildedir;

-Alan değişikliği işlemi yapılan öğretmenlerin kararnameleri Bakanlığımızca sistem üzerinden il millî müdürlüklerine, il millî eğitim müdürlükleri tarafından da ilgili okul/kurum müdürlüklerine gönderilecektir.

-Alan değişikliği işlemi gerçekleşen öğretmenlere okul/kurum müdürlüklerince tebligat yapılacak ve tebligata ilişkin belge okul/kurum müdürlüklerinde muhafaza edilecektir.

-Ayrılma ve başlama işlemleri ekli takvimde belirtilen tarihler ve açıklamalar dikkate alınarak yapılacaktır.

MEB'İN ALAN DEĞİŞİKLİĞİ DUYURUSU

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-play app-store Huawei App Gallery

Sayfa Yükleniyor...