'1 kişinin sesi 10 kişi gibi çıkıyor'

Türk Telekom Arena Stadı'nı inşa eden Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş "Burada 1 kişi bağırdığında 10 kişi bağırmış gibi görünür, maalesef az bir kitlenin hareketi çok abartıldı" dedi.

'1 kişinin sesi 10 kişi gibi çıkıyor'

Galatasaray'ın yeni stadı Türk Telekom Arena'nın açılışında Başbakan Tayyip Erdoğan'a yönelik protestonun yankıları sürüyor.


Bu kez stadı inşa eden Varyap-Uzunlar konsorsiyumunun yöneticilerinden Süleyman Varlıbaş'tan protestoya ilginç yorum geldi.

CNBC-e'ye konuşan Varlıbaş, "İnsanları yanıltan başka bir şey de var. Bu stadın ekosu fazladır. Buradaki gürültü dışarıda yapılan gürültünün 10 katı ses çıkarır. Bir kişi bağırdığında 10 kişi bağırmış gibi görünür. Akustiği fazladır. O akşam 10 kişi bağırmışsa bu 100 kişi olarak kabul edilmiştir. Çok fazla sayıda hoparlör vardır. Maaselef bu açılışta yaşandığı için, benim düşüncem az bir kitlenin hareketi çok abartılmıştır" dedi.

Varlıbaş buna rağmen taraftarın eve gelen misafiri protesto etmemesi gerektiğini belirterek "Ben de stadı terk ettim. Başbakan çıktıktan sonra orada durmam anlamsız olurdu. hayalkırıklığı yaşadım mutlu günüm hüzünle bitti; sabaha kadar uyuyamadım" dedi.

Galatasaray'ın stada katkısının sadece locaların iç dekarosyonundan ibaret olduğunu belirten Varlıbaş, stadın Galatasaray'a devriyle ilgili olarak ise "Başbakan haksızlık yapmaz" değerlendirmesinde bulundu.

Sayfa Yükleniyor...