11 İtalyan firması Türkiye'ye geliyor

Ankiros Uluslararası Demir-Çelik ve Döküm Teknoloji, Makine ve Ürünleri İhitasas Fuarı, İstanbul’da sektör profesyonellerini bir araya getiriyor.

11 İtalyan firması Türkiye'ye geliyor

Ankiros Uluslararası Demir-Çelik ve Döküm Teknoloji, Makine ve Ürünleri İhtisas Fuarı, 29 Eylül-1 Ekim 2016 tarihleri arasında İstanbul’da sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

İtalyan şirketlerinin uluslararası ilişkilerini güçlendirmek amacıyla 81 ülkede hizmet veren İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı da, bu yıl 13’üncü kez düzenlenecek fuara 11 İtalyan firması ile katılacağını açıkladı.

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan fuarın açılış törenine Hannover Messe Ankiros Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü İbrahim Anıl’ın yanı sıra Global Fairs Başkan Yardımcısı Wolfgang Lenarz, Cecof/Cemafon Genel Sekreteri Dr. Timo Würz, 18. Uluslararası Matalurji ve Malzeme Kongresi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Onuralp Yücel, Metalurji Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tunçay Şulan, Türkiye Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Dr. Veysel Yayan ve Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Kocaoğlu katılacak.

11 İtalyan firması Türkiye'ye geliyor - 1

"MUTLULUK DUYUYORUZ"

İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı Başkanı Aniello Musella fuarla ilgili şunları söyledi: “Ankiros 2016, İtalyan firmaların Türk firmalar ile yeni bağlantılar oluşturabilmeleri, ürün ve hizmetlerini daha geniş kitlelere tanıtabilmeleri ve nitelikli ziyaretçilerle bir araya gelebilmeleri açısından kaçırılmaması gereken bir organizasyon. Sektörün önde gelen firmaları mevcut portföylerini ve yeni ürünlerini bu fuarda sektörle buluşturuyor.

Biz de İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı olarak Ankiros 2016’da 11 İtalyan firmasının inovatif hizmetlerini ziyaretçiler ile buluşturacağız. İtalyan döküm, makina ve teknolojileri sanayi pazarını Türk firmalara tanıtacağımız Ankiros 2016’ya katılmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

HANGİ FİRMALAR KATILIYOR?

Bu sene Ankiros 2016’ya İtalya demir ve çelik sektörünün önemli firmalarından Sas Engineering and planning Srl, Euromac Srl, Foundry Ecocer Srl, Sır Spa, Brondolin Srl, QDesign Srl, GVF İmplanti SRL, SIM SRL., İtalpresse İndustrie Srl Societa Unipersonale, Buhler Brescia Srl, Artimpianti ve İtalyan Döküm Sanayiciler Derneği Amafond katılıyor.

İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı Ankiros 2016’da H6 D100 no’lu stantta ziyaretçilerini firmalarla buluşturacak.

  • Etiketler :
  • Haberler -
  • Türkiye
  • Teknoloji
  • Ekonomi
  • İtalya

Sayfa Yükleniyor...