168 Doğuş çalışanı özel uçakla getirildi

Doğuş Holding, kiraladığı özel bir uçakla, Libya'da Sirte Al-Tahady Üniversitesi kompleksi inşaatında çalışan 168 çalışanını İstanbul'a getirdi. İşçileri karşılayanlar arasında Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk de vardı.

168 Doğuş çalışanı özel uçakla getirildi

Libya'da iki ayrı firmada çalışan toplam 343 Türk işçi İstanbul'a getirildi.

Doğuş Holding, kiraladığı özel bir uçakla, Libya'da Sirte Al-Tahady Üniversitesi kompleksi inşaatında çalışan 168 çalışanını İstanbul'a getirdi.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na gece saatlerinde inen uçaktaki işçileri, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ve holding görevlileriyle işçilerin aileleri karşıladı.

İşçiler, alkışlarla karşılanırken, bazı ailelerin gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

Doğuş Holding'e bağlı inşaat şirketinin işçilerinden İstanbul'da yaşayanlar evlerine götürülürken, evleri il dışında olanlar Bağcılar'daki misafirhanede konuk edildi.

Doğuş Holding'in Sirte'de bulunan 372 işçisinin de önümüzdeki günlerde özel uçaklarla Türkiye'ye getirileceği bildirildi.

Bu arada, Libya'nın Trablus kentinde faaliyet gösteren Sistem İnşaat ve Anayurt İnşaat şirketlerinin 175 işçisi de özel uçakla İstanbul'a getirildi.

Sayfa Yükleniyor...