20 Türk Otele Ödül

TUI ile çalışan dünyadaki oteller arasında yapılan seçimde dünyanın en iyi otelinin Delphin Palace Lara Oteli olduğunu açıklandı.

20 Türk Otele Ödül

Dünyanın en büyük tur operatörlerinden biri olan TUI'nin dünyada çalıştığı 10 bin otelde konaklattığı 500 bin müşterisi arasında yaptığı anketle belirlediği "Dünyanın En İyi 100 Oteli" arasına giren 20 Türk oteli için ödül töreni düzenlendi.

Törene TUI Almanya Orta ve Uzak Mesafeler Turizm Yöneticisi Dr. Ingo Burmester, TUI Doğa Avrupa Destinasyonlar Müdürü Stefan Baummert, TUI Doğu Akdeniz Oteller Sorumlusu Guido Wierling, TUI Kalite ve Çevre Koruma Departmanı Yöneticisi Dr. Harald Zeiss ve turizmciler katıldı.

TUI Doğu Akdeniz Oteller Sorumlusu Guido Wierling, dünyanın en iyi 100 oteli arasında yer alan 20 Türk oteli yöneticisine ödüllerini verdi. Wierling daha sonra, TUI ile çalışan dünyadaki oteller arasında yapılan seçimde dünyanın en iyi otelinin Delphin Palace Lara Oteli olduğunu açıkladı.

Delphin Palace Lara Oteli'nin ayrıca "En İyi Doğu Akdeniz Oteli Ödülü"ne de layık görüldüğünü belirten Wierling, otel sahipleri Tolga, Egemen ve Yıldırım Cömertoğlu kardeşlere ödüllerini verdi.

En iyi 20 otel

Dünyanın en iyi 100 oteli arasında yer alan 20 Türk oteli ise şöyle: "Amara Beach Resort, Barut Hotel Acanthus, Barut Hotel Hemera Resort & Spa, Barut Hotel Lara Resort Spa & Suites, Barut Hotel und Appartements Arum, Club Ali Bey Manavgat, Club Ali Bey Belek, Club Magic Life Kemer Imperial, Gloria Serenity Resort, Hillside Beach Club, Hotel Amara Wing Resort, Hotel Delphin Deluxe Resort, Hotel Delphin Lara Palace, Hotel Melas Resort, Iberotel Sarıgerme Park, Kempinski Hotel The Dome, Kirman Hotel Arycanda De Luxe, Kumkoy Beach Resort und Spa, Robinson Club Nobilis, Robinson Club Pamfilya."

Sayfa Yükleniyor...