200 bin aile, ev ve araç sahibi oldu

Eminevim, bugüne kadar gerçekleştirdiği toplam ev ve araç teslimatında 200 bine ulaştı. Şirket 2021 yılını ise 30 bin ev ve araç teslimatı ile tamamlamayı hedefliyor.

200 bin aile, ev ve araç sahibi oldu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) yetkisinde intibak süreci devam eden tasarruf finansman sektörünün, ülke ekonomisine katkı sağlayan en önemli finansal modellerden biri olduğunun altını çizen Eminevim Genel Müdürü Sait Aytaç "Sektörün lideri olarak her ay ekonomiye yaklaşık 500 milyon TL likidite sağlayarak, ülkenin ekonomik büyümesine destek oluyoruz. 

200 bin aile, ev ve araç sahibi oldu - 1 Eminevim Genel Müdürü Sait Aytaç

Piyasada yaşanan dalgalanmalardan etkilenmeyen iş modelimiz sayesinde istikrarlı büyümesini sürdüren sektörümüz, gelecek dönemde de ülke ekonomisine katkı sunmaya devam edecektir" dedi.

2021 yılında ev ve araç sahibi olan aile sayısının, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 40 daha fazla olduğunu belirten Aytaç, "2021 yılında yükseliş grafiğimizi sürdürerek ev ve araç teslimatı yaptığımız aile sayısını geçtiğimiz yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 40 artırmayı başardık.

Gerçekleştirdiğimiz bu 200 bininci teslimat ise 122 şubemiz ve 2 bini aşkın çalışanımızla birlikte bize duyulan güvenin önemli bir göstergesi" dedi. Aytaç, 2022’de 50 binden fazla aileyi daha ev ve araç sahibi yapmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-play app-store Huawei App Gallery

Sayfa Yükleniyor...