22. Kalite Kongresi 12-13 Kasım'da

KalDer ve TÜSİAD işbirliği ile düzenlenen 22. Kalite Kongresi, 12-13 Kasım tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Bu yıl "Mükemmelliği Paylaşmak" temasının ele alınacağı 22. Kalite Kongresi, dünyadan ve Türkiye'den iş dünyasının çok önemli isimlerini ağırlayacak.

22. Kalite Kongresi 12-13 Kasım'da

KalDer Yönetim Kurulu Başkanı A. Hamdi Doğan ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz'ın konuşmaları ile başlayacak kongre, ilk oturumunda çok özel bir ismi, Starbucks'ın Kurucu Eski Başkanı Howard Behar'ı konuk edecek.

Starbucks'ı 28 mağazadan 15 bin mağazaya ulaştıran efsane isim Howard Behar, konuşmasında liderlik hakkında yazdığı "It's not about the Coffee" adlı kitabını ve markanın büyüme sırlarını anlatacak.

CEO'LAR KALİTE KONGRESİ'NDE
Çok farklı sektörlerden iş dünyasının önde gelen üst düzey yöneticilerinin deneyimlerini paylaşacağı kongrenin önemli isimleri arasında Coca Cola Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Bölüm Başkanı Galya Frayman Molinas, Koç Holding CEO'su Turgay Durak, Eczacıbaşı Holding CEO'su Erdal Karamercan, Doğuş Otomotiv CEO'su Emir Ali Bilaloğlu, Toyota Otomotiv Genel Müdürü ve CEO'su Orhan Özer, Vaillant Group Türkiye CEO'su Dr. Axel Busch, Avrupa Kalite Yönetim Vakfı (EFQM) CEO'su Marc Amblard ve Koçluk Derneği CEO'su Katherine Tulpa da yer alıyor.

BAŞARININ ARKASINDAKİ KADINLAR
Ülkemizde çalışma hayatında kadınların yerinin tartışılacağı "Başarının Arkasındaki Kadınlar" oturumuna Türkiye'nin başarılarıyla yıldızlaşan kadın yöneticileri damgasını vuracak. Adıyla da marka olmayı başaran, Alarko Holding ve Alvimedica Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, Biscolata markasıyla sektörde büyük bir çıkışa imza atan Şölen Çikolata'nın CEO'su Elif Çoban, aile şirketi Aras Kargo'yu bugün dünyanın sayılı kargo şirketleri arasına çıkarmayı başaran Evrim Aras bu oturumda iş hayatında engelleri nasıl aştıklarını anlatacaklar.

Kongre, efsane gazeteci Coşkun Aral'ı Yaşam Biçimi Olarak Kalite başlıklı özel oturumda konuk edecek. İz Tv Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Aral, gazetecilikteki büyük başarısı, belgeselleri, hayat duruşu ile Yaşam Biçimi Olarak Kalite oturumunun özel konuğu olacak.

KALİTE KONGRESİ'NE SANATSAL DOKUNUŞ
Kongrenin en ilginç oturumlarından biri de Sanat ve Mükemmellik. Defne Sarısoy'un moderatörlüğünde, sanatla yaratılan değerler, sanatın iş yaşamındaki rolü, yaşam kalitesi ve sanat, yaratıcı beyinler yetiştirme, Türkiye'de sanata ilgi konularının mercek altına alınacağı oturumun konuşmacıları ise başarılı sanatçılar Kenan Işık ve Selçuk Yöntem.

Kongrede ele alınacak diğer oturum başlıkları ise şunlar: Otomotivde Mükemmellik, Mükemmellikte Süreklilik, Süreçler, Ürünler ve Hizmetlerde Mükemmellik, Ulusal Kalite Hareketi, Çalışanlarla Başarma, KOBİ'lerde Teknoloji Yönetimi ve Yenileşim, Müşteriler İçin Değer Katma, Etkin Bir Strateji Oluşturma, Franchise Yönetimi, Sürdürülebilir Bir Gelecek Yaratma, Mükemmel Liderlikle Yönetim, Yaratıcılık ve Yenileşimle Beslenme, İşbirlikleri ve Kaynakların Yönetimi.

KalDer ve TÜSİAD işbirliği ile 21 yıl önce Ulusal Kalite Ödülü ismi ile başlayan Türkiye Mükemmellik Ödülleri'nin ödül töreni de 22. Kalite Kongresi'nde yapılacak ve kazanan markalar ilan edilecek.

ÇALIŞTAY'LAR HAYATA YENİ BİR BAKIŞ AÇISI SUNACAK
11 Kasım tarihinde ise Kongre Çalıştayları düzenlenecek.

Çalıştaylarda bu yıl 17 konu başlığı ve 17 değerli isim yer alacak. Katılımcılar, rekabet ile baş etmede Aikido, süreçleri iyileştirmede Maki Gami ile Uzakdoğu'dan ilham alırken, Sosyoekonomik Doğa ve İnsan İlişkisi, Hayatla İletişim gibi başlıklar altında hayata yeni bir bakış açısıyla yaklaşacaklar.

Sayfa Yükleniyor...