5,4 milyon liraya turistik tesis

Aksaray'ın Zafer Mahallesinde yer alan 347 metrekarelik turistik tesis binası ile 2 bin 547 metrekarelik arsasını satmak üzere ihale açtı.

Zafer Mahallesi 711 ada 1 parselde kayıtlı taşınmazın muhammen bedeli 5 milyon 404 bin lira, katılımcılardan alınacak olan geçici teminat bedeli ise 162 bin 120 lira olarak belirlendi.       

İhale, kapalı teklif (artırma usulü) ile Sultanhanı Belediye Başkanlığında 14 Mart 2011 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.        

Taşınmaza ait ihaleye katılmak isteyenler şartnameyi mesai saatleri içinde, belediyede bulunan Mali Hizmetler Müdürlüğünden satın alabilecekler.        

Söz konusu ihalede şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü saat 12.00'ye kadar Sultanhanı Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğüne verilecek.

HATAY'DA TURİSTİK TESİS YAPIM KARŞILIĞI KİRAYA VERİLECEK
Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İskenderun ilçesi Karaağaç beldesinde bulunan taşınmazı (sulu tarla), turistik tesis yapılmak üzere 49 yıl süreyle kiraya verecek.        

İskenderun ilçesi Karaağaç beldesinde bulunan 48 bin 966 metrekare sulu tarlanın 49 yıl süreyle yapım karşılığı kira ihalesinde işin muhammen inşaat bedeli 19 milyon 73 bin 655 lira olarak belirlendi.        

İhale, 16 Mart 2011 tarihinde saat 10.00'da kapalı teklif usulü ile Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü hizmet binasında yapılacak.      

Katılımcılar şartname ve eklerini mesai saatleri içinde, Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğünden temin edebilecekler.        

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise ihale günü ihale saatine kadar Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü İhale Komisyonu Başkanlığına verilecek.

Sayfa Yükleniyor...