5G teknolojisi 29 ülkede deneyimleniyor

Covid-19 aşılama çalışmalarının yaygınlaşması ve normalleşmeye yönelik olarak atılan adımlarla birlikte yurt dışı seyahatleri de hız kazandı. Turkcell kullanıcıları SMS yoluyla 5G talebinde bulunarak 29 ülkede bu teknolojiden yararlanabilecek.

5G teknolojisi 29 ülkede deneyimleniyor

Pandemi döneminde aşılama çalışmalarının yaygınlaşması ve normalleşme adımlarıyla birlikte yurt dışı seyahatleri de hız kazandı.

5G'yi yurt dışında kullanabilmek için 5G özelliği aktive edilmiş olan 5G destekli cep telefonu ile 4,5G uyumlu bir SIM karta sahip olmak ve SMS yoluyla 5G kullanma talebinde bulunmak gerekiyor.

Müşteriler; 5G hizmetini deneyimlemek için ek bir ücret ödemiyor, dolaşım paketleri ve tarifeleri kapsamında aynı şekilde ücretlendirilmeye devam ediyor.

29 ÜLKEDE KULLANILABİLİYOR

Şirketin yurt dışında 5G servisinin sağlandığı ülkeler arasında Almanya, Bahreyn, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan, Çekya, Çin Halk Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Filipinler, Finlandiya, Güney Kore, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, Katar, Kuveyt, Letonya, Lüksemburg, Norveç, Polonya, Romanya, San Marino, Suudi Arabistan, Tayland, Tayvan, Umman ve Vatikan yer alıyor.

5G deneyimini bugünden yaşamak için donanımı ve yazılımı 5G teknolojisini destekleyen telefona sahip müşterilerin, anlaşmalı ülkelere gittiklerinde telefonlarına gelecek SMS'deki adımları izlemeleri yeterli oluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, 
"En büyük önceliğimiz, müşterilerimizi her zaman yenilikçi teknolojilerle buluşturarak onlara benzersiz bir hizmet kalitesi sunmak. Bugün itibarıyla müşterilerimizi yurt dışında 5G teknolojisiyle buluşturuyoruz" dedi.

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-play app-store Huawei App Gallery

Sayfa Yükleniyor...