%9,5 hoş geldin faizi

Dünyada yaklaşık 25 milyon kişinin kullandığı ING Turuncu Hesap, tüm ezberleri bozuyor. ING Turuncu Hesap; sınırsız esnekliği, gecelik yüksek faizi ile her gün kazandıran, her an erişebileceğiniz ve dilediğiniz zaman para çekebileceğiniz bir tasarruf hesabı.

ING Turuncu Hesap’ın size ilk hediyesi; %9,5’luk hoş geldin faizi!

Hesabınızı açar açmaz paranız değerlenmeye başlar, hem de çok cazip %9,5’luk hoş geldin faizi ile. 30 gün boyunca hoş geldin faizinden yararlanırsınız. Sonrasında yine rekabetçi ING Turuncu Hesap faiz oranıyla kazanmaya devam edersiniz. Üstelik bu süre zarfında hesabınıza para da yatırıp çekebilirsiniz.

ING Turuncu Hesap’ta vade derdiniz olmaz!

ING Turuncu Hesap’ta vadeli gibi para kazanırsınız ama vade derdiniz olmadan kullanırsınız. İstediğiniz zaman para yatırabilir, istediğiniz zaman para çekebilirsiniz. Bol kazançlı faiziniz gecelik işler, hesabınıza günlük geçer.

ING Turuncu Hesap’ın masrafı da yok!

ING Turuncu Hesap’ınız varsa hesap işletim ücreti ödemezsiniz. İnternet ve Telefon Bankacılığı’ndan yaptığınız EFT ve havale işlemlerini ücretsiz gerçekleştirirsiniz. Yani ING Turuncu Hesap’ın avantajı çok, masrafı yoktur.

ING Turuncu Hesap’ta alt limit yok!

Birikimleriniz az ya da çok olsun, ING Turuncu Hesap ile kazanmaya hemen başlayabilirsiniz. ING Turuncu Hesap’ta minimum bakiye zorunluluğu yoktur.

Turuncu Hesap ile kazanmak çok kolay!

Tıklayın, tüm detayları ile kendiniz görün.


Sayfa Yükleniyor...