ABD Başkanlığı Girişimcilik Zirvesi CNBC-e'de

26-27 Nisan tarihlerinde Washington’da gerçekleşecek, 5 kıtadan 50 Müslüman ülkenin 150 girişimcisinin davet edildiği ABD Başkanlığı Girişimcilik Zirvesi’nin nabzını Türkiye’nin ekonomi kanalı CNBC-e ile Endeavor girişimcileri birlikte tutacak.

ABD Başkanı Barack Obama 3 Haziran 2009’da Kahire’deki konuşmasında ABD Hükümeti’nin ABD ve dünyadaki Müslüman iş dünyası arasında bağları derinleştirmek amacıyla iş önderleri, sivil toplum örgütleri ve girişimcilerin katılımıyla bir zirve toplantısı düzenleyeceğini duyurmuştu.

26-27 Nisan tarihlerinde Washington’da yapılacak ve Başkan Obama’nın açılışını gerçekleştireceği A.B.D Başkanlığı Girişimcilik Zirvesine katılacak Endeavor Türkiye Girişimcileri Bülent Çelebi (Airties), Fatih İşbecer (Pozitron), Nevzat Aydın (Yemeksepeti.com) ile birlikte zirveye Türkiye’den katılacak diğer iki girişimci ise Baybars Altuntaş (Deulcom) ve Şirin Elçi (Technopolis).

Zirvede ekonomik gelişim için ortak zorlukları aşmada girişimciliğin oynayabileceği rolü vurgulamak ve Amerika / Müslüman çoğunluklu ülkeler arasında önemli fırsatlar teşkil edecek uluslararası işbirliklerinin kurulmasına ön ayak olmak amaçlanıyor.

CNBC-e , Endeavor Türkiye ofisi ile işbirliği yaparak zirveden çıkacak mesajları ve önemli gelişmeleri gerçek zamanlı duyurmayı hedefliyor.

CNBC-e, Artunç Kocabalkan ile zirve süresince yapacağı özel yayınlarla Endeavor girişimcilerinin ve de zirve katılımcılarının izlenimlerini hafta içi her gün 14.10’da ekrana taşıyacak.

Sayfa Yükleniyor...