Airport AVM'nin üzerine 5 yıldızlı otel yapılacak

İstanbul Ataköy'de bulunan alışveriş merkezi Airport Outlet Center'ın üzerine beş yıldızlı, 160 oda kapasiteli otel inşa edilecek.

Airport AVM'nin üzerine 5 yıldızlı otel yapılacak

Airport 0utlet Center Genel Müdürü Burçin Bendegül, Airport Outlet Center olarak 2010 yılını hedeflerinin üstünde bir ciro ile kapatacaklarını belirtti.  

Sürekli yeni projelere imza attıklarını söyleyen Bendegül, şunları kaydetti:       

14 KATLI, 5 YILDIZLI OTEL
''2010 yılı sonunda Airport Outlet Center'ın üstüne 14 katlı 5 yıldızlı otel inşasına başlayacağız. Havaalanına en yakın alışveriş merkezi olarak Airport Outlet Center'ın hemen üstüne yapılacak olan ve 52 milyon liraya mal olacak 5 yıldızlı otel en geç 500 gün içinde tamamlanacak. Otelde, 160 oda, yüzme havuzu, 2 bin kişilik kongre merkeziyle dünya standartlarında iş merkezi konforunu sunacağız."
        
HAVAALANI YANINDA MİNİ KAPALIÇARŞI
Bendegül, uluslararası şirketlerden talep gelen otelin bir katını özel olarak kuyumcusu, takıcısı, halıcısı, dericisi ve hediyelik eşyacısıyla küçük bir ''Kapalıçarşı'' tarzında dekore edeceklerini belirtti.
      
''OTEL İNŞAASI İLE BİRLİKTE AVM DE BÜYÜYECEK''
Otel inşaatına ek olarak AVM'yi de 7 bin 500 metrekare daha büyütmek istediklerini söyleyen Bendegül, 2010 yılında topladıkları veriler nedeniyle otel yatırımını daha erkene aldıklarını kaydetti. 

2010 yılı ikinci çeyreğinden itibaren sepet bazlı tüketim rakamlarının arttığını belirten Bendegül, ''Otel yapımını belki 3-4 yıl sonra gerçekleştirecektik. Sektördeki gelişme ve büyümeyle birlikte vakit kaybedilmemesi gerektiğini görüyoruz. Türkiye'nin 2011-2012 yıllarında çok daha iyi noktalara gelebileceğini görebiliyoruz" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...