Akbank ve CarrefourSA Üst Yönetiminden Ortak Ziyaret

Akbank ve CarrefourSA üst yönetimi, geçtiğimiz Haziran ayında gerçekleştirilen stratejik işbirliği çerçevesinde CarrefourSA İçerenköy mağazasındaki CarrefourSA Kredi Expres şubesini ziyaret etti.

Akbank ve CarrefourSA Üst Yönetiminden Ortak Ziyaret

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, Akbank Genel Müdürü Ziya Akkurt ve CarrefourSA Türkiye CEO’su Guillaume Vicaire’in gerçekleştirdiği ziyarette Akbank ve CarrefourSA Türkiye üst yönetimi de hazır bulundu.

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer ziyarette CarrefourSA ve Akbank’ın önemli bir stratejik işbirliği başlattığını, bu işbirliğinin iki tarafa da yeni müşteri ve ek iş fırsatları yaratacağını ve Türkiye’deki bireysel bankacılık müşterilerine yeni ve zengin bir hizmet modeli sunacağını belirtti.

Akbank Genel Müdür Vekili Hakan Binbaşgil proje ile ilgili şu bilgileri verdi:

”Türkiye’de ilk defa geniş anlamda hipermarket bankacılığını başlattık. Perakende noktasında ihtiyaç anında müşterilerin yanıbaşında olma ve tüm finansal ihtiyaçlarını karşılama hedefiyle yola çıktık, Bu şubeler perakende noktalarındaki müşteri talep ve ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak tasarlandı. İlk tepkiler çok olumlu. Bu yıl sonuna kadar CarrefourSa Mağazalarında 22 adet şube açmayı planlıyoruz. Carrefour Axess kredi kartı lokomotif ürünümüz. Bunun dışında da bireysel krediler, sigorta gibi ürünlere odaklanıyoruz. Bu projenin başarısı, hipermarket bankacılığında müşterilerimize ayrıcalıklı hizmetler sunmasından dolayı çok önemli. Bu nedenle, bu işbirliğini ve projeyi çok yakından takip ediyor ve destekliyoruz”

CarrefourSA Türkiye CEO’su Guillaume Vicaire ise ”Müşteri memnuniyeti ve sadakatinde artış sağlayacak bu işbirliği ile 5 olan reyon sayımızı 6’ya çıkarttık. Bu yeni reyonumuzda müşterilerimize finansal ürünler sunmaya başladık. Bu işbirliği bizim için de çok önemli” dedi.

Sektörlerinde lider 2 kuruluşun işbirliğiyle müşterilere sunulan Carrefour Axess kredi kartı Axess ve CarrefourSA Plus kartın özelliklerini birleştirerek kart sahiplerine tek bir kart altında yeni ayrıcalıklar sunuyor.

Carrefour Axess Kredi kartı Özellikleri

* Carrefour Axess kredi kartı, Axess ve 2.5 milyon kullanıcısı olan CarrefourSA Plus Kart özelliklerini taşıyor

* Axess’in chip para, taksit, taksitli nakit avans, bağış programı, asistanlık hizmetleri ve transfer hizmetleri ile CarrefourSA Plus kartın binlerce üründe indirim, kampanya ve promosyonlarını da bir arada topluyor

* Carrefour Axess, ilk alışverişte süre ve ürün sınırlaması olmaksızın indirimler sağlıyor

* CarrefourSA mağazalarında binlerce üründe CarrefourSA Plus indirimlerinin üzerinden sürekli olarak ekstra indirimlerden yararlandırıyor

* Temassız kart teknolojisiyle hızlı ve kolay alışveriş fırsatlarını , özel kasa ayrıcalığı ve sürekli vade farksız 12 taksit imkanlarını müşterilerine sunuyor.

* Carrefour Axess, tüm bu özelliklerin yanısıra her ay devam eden farklı kampanyalarıyla da “kazandıran alışveriş” sloganını destekliyor.

* Carrefour müşterileri CarrefourSA Kredi Ekspres şubelerinden anında kredi kartı alarak indirim fırsatları ve kampanyalardan faydalanma şansına sahip oluyor.

Sayfa Yükleniyor...