Altın fiyatları bugün kaç TL? 13 Temmuz 2021 güncel altın fiyatları

500 liranın üzerindeki seyrini sürdüren altının gram fiyatı 502 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 820 liradan, Cumhuriyet altını ise 3.274 liradan satılıyor. Altın fiyatlarında son durum ne? Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 13 Temmuz 2021 anlık ve güncel altın kuru fiyatları...

Altın fiyatları bugün kaç TL? 13 Temmuz 2021 güncel altın fiyatları

Altının gram fiyatı, güne sınırlı da olsa yükselişle başlamasının ardından 502 lira seviyesinde işlem görüyor.

GÜNCEL

Altının gram fiyatı 502 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 820 liradan, Cumhuriyet altını ise 3.274 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı ise 1.807,48 dolar seviyelerinde yer alıyor.

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-play app-store Huawei App Gallery

Analistler, küresel piyasalarda yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınında görülen Delta varyantının yayılımına ilişkin endişeler ile para politikalarının seyrine dair belirsizliklerin devam etmesine karşın artan risk iştahıyla altının ons fiyatının gerilediğini söyledi.

HABERE GİT: KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN

Türkiye'nin corona virüsle mücadelesinin değerlendirildiği kabine toplantısı sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatili süresinin 9 gün olacağını duyurdu. Erdoğan, köprülerde bayram için uygulanan ücretsiz geçişin cuma gecesi başlayacağını da sözlerine ekledi.

TCMB FAİZ KARARINI YARIN AÇIKLAYACAK

Bu hafta yurt içinde yatırımcıların gözü TCMB tarafından açıklanacak faiz kararında olacak. 15 Temmuz'un resmi tatil olması nedeniyle çarşamba günü açıklanacak faiz kararında Merkez'in faizleri bu ay da sabit bırakması bekleniyor.

Bugün yurt içinde piyasalar mayıs ayı sanayi üretim, perakende satış ve ciro endekslerini takip edecek. Öte yandan, TCMB, mayıs ayına ilişkin özel sektörün yurt dışından sağladığı kredi borcunu açıklayacak. 

Hafta genelinde ise çarşamba ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın faiz kararı ile cuma Japonya Merkez Bankası'nın kararlarının takip edileceğini ifade eden analistler, teknik olarak altının ons fiyatında 1.810 doların önemli direnç, 1.780 doların destek konumunda olduğunu kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...