Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 9 Haziran 2021 anlık ve güncel altın fiyatları

Altının gram fiyatı 521 lira seviyesinden işlem görüyor. Çeyrek altın 854 lira, Cumhuriyet altını 3.516 liradan satılıyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 9 Haziran 2021 anlık ve güncel çeyrek altın kuru fiyatları...

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 9 Haziran 2021 anlık ve güncel altın fiyatları

GÜNCEL

fiyatları, yatırımcıların bu hafta açıklanacak ABD enflasyon verisine odaklanmasıyla karışık seyir izlerken ise dolar/TL ’de bu hafta yaşanan düşüşe rağmen küresel altın fiyatlarının pazartesi günü yükselmesiyle hafta başına göre yatay seyrediyor.


Gram altın 521 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda  854 lira, Cumhuriyet altını ise 3.516 liradan işlem görüyor.

Altının ons fiyatı ise, şu dakikalarda 1.894 dolardan alıcı buluyor.

HABERE GİT: BORÇ YAPILANDIRMA RESMİ GAZETE'DE

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-play app-store Huawei App Gallery

ALTIN YATIRIMCISI İÇİN KRİTİK GÜN PERŞEMBE

Altında yatırımcılar, yoğun makroekonomik veri takvimi içerisinde perşembe günü açıklanacak ABD enflasyon verisi ve Avrupa Merkez Bankası’nın da faiz oranı odaklandı. 

Avrupa Merkez Bankası'nın faiz kararında bir değişiklik beklenmezken uzmanlara göre Başkan Lagarde'ın tahvil alım konusundaki söylemlerinin altın fiyatlarında belirleyici olacak.

Analistler, para politikalarının geleceğine ilişkin belirsizliklerle ABD'nin 10 yıllık tahvilindeki talep artışının altının ons fiyatını baskıladığını söyledi.

Bugün ABD'de toptan eşya stoklarının takip edileceğini ifade eden analistler, teknik açıdan ons altında 1.872 ve 1.855 doların destek, 1.910 doların direnç konumunda bulunduğunu kaydetti.

İKİNCİ EL OTOMOBİLDE FİYATLAR ARTIYOR MU?

Sayfa Yükleniyor...