Anı Tur reklam atağının meyvelerini topluyor

Türkiye’nin en büyük turizm acentalarından Anı Tur, 21. EMITT Fuarı'na katıldı. Sektör profesyonelleri Anı Tur yetkilileriyle turizm sektörü ile ilgili 2016 öngörülerini konuşurken bireysel ziyaretçiler tatil planlarını şekillendirdiler.

Anı Tur reklam atağının meyvelerini topluyor

İstanbul’da bu yıl 21’incisi gerçekleştirilen, 80 ülkeden 5 bin kurumun katıldığı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) tamamlandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda, KOSGEB’in desteğiyle ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TYD) iş ortaklığında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen fuar 60 bine yakın ziyaretçi katıldı.

Anı Tur reklam atağının meyvelerini topluyor - 1 Anı Tur YKB Veli Çilsal

Fuara tur firmaları ve otellerin yanında il ve ilçeler de kendi tanıtımlarını yapmak için katılırken fuarın 2. gününde Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal ve çok sayıda konuğun katılımı ile açılış kokteyli düzenlendi.

Fuarların sektöre büyük katkı sağladığına dikkati çeken Veli Çilsal, 2017 yılına ilişkin planlarını ve hedeflerini açıkladı.

"2017'ye ilişkin olumlu veriler, erken rezervasyon taleplerinde kendini göstermeye başladı. Erken rezervasyon kampanyalarımızda şimdiden yüzde 20-25 öndeyiz. Bunda yapmış olduğumuz televizyon reklamlarının çok etkisi olduğunu düşünüyoruz. Geçen yıl televizyon reklamı yapmamıştık, ama bu yıl yılbaşı gecesinden itibaren yoğun bir şekilde televizyon reklamlarına başladık. Ve bu reklamlar satışlarımızda çok etkili oldu. Sadece televizyonda değil, dijital pazarlama kanallarında da çok reklam yapıyoruz, sosyal medya ve internete de çok ağırlık verdik. Gazete gibi baskılı ürünlerden etkisi olmadığından dolayı kendimizi biraz çekmeye başladık" şeklinde konuştu.

Fuar boyunca tanıtımlarına devam eden Anı Tur standı, renkli görüntülerle fark yaratırken canlı müzik ve şovlar fuarın dikkat çeken etkinlikleri arasına girerek büyük ilgi gördü.

  • Etiketler :
  • Haberler -
  • Türkiye
  • Tatil
  • Ekonomi
  • Şirketler

Sayfa Yükleniyor...