Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden ihale

Çankaya ilçesi, Güneypark Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, 1 milyon 232 bin 322 metrekare inşaat alanı içerisinde kat karşılığı inşaat yaptırılacak.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya İlçesi, Güneypark Kentsel Dönüşüm projesi alanında 1 milyon 232 bin 322 metrekare inşaat alanı içerisinde konut, ticaret, altyapı, peyzaj, çevre düzenlemesi, sosyal donatı, kentsel tasarım ve aynı alanda proje geliştirme işine ait kat karşılığı inşaat yaptırmak üzere ihale açtı.

Toplam muhammen bedeli 747 milyon 49 bin lira olarak belirlenen işin ihalesi, 10 Haziran 2010 tarihinde saat 14.00'te Ankara Büyükşehir Belediyesinde yapılacak.

İstekliler ihaleye ait şartname ve diğer evrakları, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığından bedeli mukabili satın alabilecekler.

Söz konusu ihalede katılımcılardan 22 milyon 411 bin 494 lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak.

DİYARBAKIR KAYAPINAR BELEDİYESİ
Diyarbakır'da bulunan Kayapınar Belediye Başkanlığı ise Peyas Mahallesinde kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Buna göre Mülkiyeti belediyeye ait Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesinde 10 bin metrekare arsada 11 milyon 612 bin 125 lira keşif bedeli üzerinden kat karşılığı inşaat yaptırılacak.

İhale, kapalı teklif Usulü ile 17 Haziran 2010 tarihinde saat 10.00'da yapılacak.

Katılımcılardan 348 bin 363 lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak olan ihalede şartname belediyeden satın alınabilecek.

İZMİR BORNOVA'DA GAYRİMENKUL SATIŞI
Bu arada Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Pınarbaşı Mahallesinde 5 bin 843 metrekare arsayı 5 milyon lira tahmini bedel üzerinden satmak üzere ihale açtı.

Katılımcılardan alınacak olan geçici teminat bedeli 50 bin lira olarak belirlenen işin ihalesi, kapalı teklif usulü ile 16 Haziran 2010 tarihinde belediyede yapılacak.

Söz konusu ihaleye ait şartname ve diğer belgeler mesai saatleri içinde Belediye Emlak İstimlak Müdürlüğünden bedelsiz olarak temin edilebilecek.

Sayfa Yükleniyor...