Ankara'ya uydu kent

TOKİ tarafından Ankara'nın batısına kurulan, 40 bin kişinin yaşayacağı bu uydu kentteki 250 adet konut, ön şartsız ve kurasız satışa sunuldu.

Ankara'ya uydu kent

Yapımına geçen yıl başlanan 9 bin 224 konutluk Yapracık Projesi'nde bazı bloklarda sıva ve boya aşamasına gelindi. 40 bin kişinin yaşayacağı şekilde tasarlanan bölge, Eryaman'dan sonra Ankara'nın en büyük uydu kentlerinden biri haline gelecek.

Ankara-Eskişehir karayoluna yakın bir bölgede yapımına başlanan ve her türlü deprem şartları dikkate alınarak tasarlanan konutlar, 10 ay sonra teslim edilecek.

"AÇIK SATIŞ" FIRSATI
TOKİ, daha önce kura yöntemiyle satışını gerçekleştirdiği Yapracık Konutları'nda bu kez her büyüklükte 250 adet konut için açık satış yöntemini benimsedi.

84 metrekarelik dairelerin 10 bin lira peşinat ve 351 liradan başlayan taksitlerle satışa sunulduğu projeden “ön şartsız, kurasız ve başvuru önceliğine göre” konut almak isteyenler, 31 Aralık'a kadar TOKİ'nin Yapracık'ta bulunan Satış Ofisi ile Ziraat Bankası şubelerine başvurabilecek.

Projede ayrıca dördü 32 derslikli biri 24 derslikli olmak üzere beş ilköğretim okulu ile 32 ve 24 derslikli iki lise de bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...