Antalya'nın en büyük alışveriş merkezi geliyor

Eriapartners yabancı yatırımcısı Pramerica Real Estate Investors ile birlikte finansal krizin başlangıcından bu yana Türk bankalarının desteğini alan ilk büyük alışveriş merkezi  Terra City projesini Antalya’da gerçekleştireceklerini duyurdu.

Antalya'nın en büyük alışveriş merkezi geliyor

Eriapartners, projenin geliştirilmesinin ve Pramerica ile birlikte yatırımcılığının sorumluğunu üstlenirken, gayrimenkul varlık yönetimi konusunda dünyanın önde gelen yatırım yöneticilerinden biri olan  Pramerica ise projenin uluslararası yatırımcısı olacak.

Eriapartners kurucu ortaklarından Aytek Şavkan, TerraCity’nin food court ve terastan oluşan keyifli yeme-içme alanları ve 3-14 yaş arası çocuklara hitap edecek birbirinden eğlenceli aktivitelerin yer alacağı oyun alanı, ulusal ve uluslararası markalardan oluşan mağaza karması, süpermarket, elektronik market ve Antalya’nın en büyük sineması ile zenginleştirildiğini vurguladı. 1400 araçlık kapalı otoparkı bulunan Terra City ayrıca eşsiz manzaralı restoran ve kafelerle donanmış büyük terası ile alışveriş merkezi ziyaretçilerine açık hava keyfi de yaşatarak farklı bir alışveriş merkezi deneyimi sunuyor.

120 bin metrekarelik inşaat alanı içinde 140 mağaza dahil olmak üzere 48 bin metrekarelik brüt kiralanabilir alana sahip projenin toplam yatırım tutarı yaklaşık 150 milyon euro.

Sayfa Yükleniyor...