Ariston ile NTV arasında güçlü işbirliği

Ariston,  NTV ve NTV Spor kanallarında yayınlanan spor haberlerinin sponsoru oldu.

Ariston ile NTV arasında güçlü işbirliği

Isıtma, soğutma ve sıcak su ihtiyacına entegre çözümler sunan Ariston, NTV ve NTV Spor ile uzun soluklu bir sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Türkiye’nin önde gelen haber kanalı NTV’nin spor sever herkesin ilgiyle takip ettiği hem gündüz hem de akşam kuşaklarında yer alan spor haberlerine, NTV Spor Akşamı  ve  Spor Merkezi programına sponsor olan Ariston, NTV Spor kanalındaki tüm spor haber kuşaklarının da sponsorluğunu üstlendi.

Ariston Thermo Orta Asya ve Türkiye Genel Müdürü Turgay DAĞ ‘’Biz şirket olarak inovasyonu seven bir yapıya sahibiz ve ilkleri gerçekleştirmeyi seviyoruz. Bu sene markamızı hak ettiği noktaya taşımak üzere bilinirlik çalışmaları üzerine fokuslandık” dedi.

“Bu yolda en büyük destekçimiz olacak bayi teşkilatımızın ortak ilgi alanını oluşturan spor ve özellikle futbol konusunda önemli bir adım atarak NTV ve NTV Spor kanallarında tüm spor kuşaklarının  sponsoru olduk.’’ şeklinde sözlerine devam eden DAĞ, “Ariston olarak futbol ile olan ilişkimiz bundan ibaret değil. Yeni yılda bayilerimizi şaşırtacak hoş süprizlerimiz olacak…”diyerek sözlereni tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...