Bankacılara özel İngilizce programı

ESP Training Center ve London School of English işbirliği ile Türkiye'de ilk defa “English for Bankers” programı gerçekleştiriliyor.

Bankacılara özel İngilizce programı

Profesyonellere İngilizce eğitimi konusunda birbirinden farklı yenilikçi yaklaşımlar sunan ESP Training Centre, bir ilke daha imza atıyor.

ESP, Mart 2011 tarihi itibarıyla, İngiltere’nin en iyi dil okullarından olan London School of English ile birlikte İstanbul'daki eğitim merkezlerinde özel içerikli programlar düzenlemeye başlıyor.

London School of English (LSE) işbirliğinde ESP tarafından düzenlenecek İngilizce eğitimlerinin ilki 3-9 Mart tarihleri arasında “Bankacılar için İngilizce” programı ile başlayacak.

Toplam 30 saatlik bir içeriği olan söz konusu program, hafta içerisinde 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşirilecek. Mesleki İngilizcelerini geliştirmek isteyen bankacıları hedefleyen eğitim programının içeriği LSE tarafından hazırlandı.

ESP Training Center'ın Mecidiyeköy'deki merkez ofisinde gerçekleştirilecek eğitim programının eğitmenleri özel olarak Londra’dan gelecek.

Katılımcı sayısının 8 kişi ile sınırlandırıldığı söz konusu programa katılabilmek için “intermediate” (orta) düzeyde İngilizce bilmek gerekiyor.

Sayfa Yükleniyor...