Bankacılık sektörü bu konferansta buluşuyor

Türk bankacılık ve finans sektörü 'Basel III: Uluslararası Bankacılık ve Finans Sisteminin Yeni Mimarisi ve Türk Bankalarına Etkileri' adlı konferansta bir araya geliyor.

Viyana’daki Institute for International Research GmbH'nin (IIR) organize ettiği ‘Basel III: Uluslararası Bankacılık ve Finans Sisteminin Yeni Mimarisi ve Türk Bankalarına Etkileri’ konulu konferans İstanbul The Ritz-Carlton Hotel’de 30-31 Mayıs 2011 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Konferansta Basel Bankacılık Denetim Komitesi’nin 12 Eylül 2010 tarihinde yayınladığı ve global bankacılık sisteminde büyük değişiklikler yaratması beklenen yeni ‘Basel III’ kurallarının Türk bankacılık ve finans sektörüne etkileri Türk ve Avrupa’lı otoriteler, regülatörler, üst-düzey yöneticiler ve akademisyenlerce derinlemesine değerlendirilecek.

30 Mayıs 2011’de Garanti Bankası eski CEO’su Akın Öngör ve 31 Mayıs 2011’de Garanti Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Cüneyt Sezgin başkanlığında gerçekleştirilecek konferansın konusmacıları arasında Alman Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Franz-Christoph Zeitler, Belçika Bankacılık Finans ve Sigorta Komisyonu (CBFA) Yönetim Komitesi ve Basel Komitesi (BCBS) Üyesi Rudi Bonte, Türkiye Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkan Yardımcısı ve Türkiye Basel Komitesi Temsilcisi Dr. Uğur İhsan Delikanlı, Türk Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TUSIAD) Başkanı Ümit Boyner, Yapı Kredi Bankası Baş Ekonomisti Doç. Dr. Cevdet Akçay ve UniCredit Bank Austria AG Yönetim Krulu Üyesi ve CRO’su Massimiliano Fosatti yer alıyor.

Fortune Turkey Genel Yayın Yönetmeni Ali Ağaoğlu moderatörlüğünde ‘KOBI’ler ve Risk Yönetimi’ konulu bir panelinin de yer alacağı iki günlük konfernasın ardından 1 Mayıs 2011’de Doç. Dr. Coşkun Küçüközmen başkanlığında banka stres testlerini konulu bir seminer gerçekleştirilecek.

CNBC-e'nin sponsor olduğu konferansla ilgili detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz.

Sayfa Yükleniyor...