Bartın AVM ile tanışıyor

Turist ve öğrenci nüfusu giderek artan Bartın`da yeni bir cazibe merkezi geliyor.

Bartın AVM ile tanışıyor

Işıklar Ambalaj, ambalaj sektörünün yanı sıra farklı sektörlerde yaptığı yatırımlara Işıklar Park AVM ile bir yenisini ekliyor.

Işıklar Ambalaj`ın Bartın şehir merkezinin yanı sıra turistik beldelerden Amasra ve İnkumu`na birkaç kilometre uzaklıkta hali hazırda mevcut binasının tadilat çalışmalarına başlayacağı Işıklar Park AVM, 35 bin metrekare araziye yayılacak.

Toplamda 8 bin 769 metrekare kapalı alana sahip olacak alışveriş merkezinin, Bartın ekonomisi için yeni bir açılım getirmenin yanı sıra, spor ve eğlence üniteleriyle şehrin sosyal yaşamına da renk katması bekleniyor.

Bartın Belediyesi tarafından düzenlenecek "dolmuş feribot" seferleri ile turistik cazibesini artıran Bartın Deresi`ne iskelesi bulunacak AVM, dere yoluyla ulaşıma da olanak tanıyacak. Işıklar Park AVM`ye ulaşım, Bartın`ın turizm beldeleri Amasra ve İnkumu`dan düzenlenecek ring seferlerle kolaylaşacak.

Işıklar Park AVM markası altındaki alışveriş merkezlerinin, Türkiye`nin farklı illerinde de yaygınlaştırılması hedefleniyor.


Emlaktimes

Sayfa Yükleniyor...