Beşiktaş bir ayda yüzde 36 eridi

UEFA'yla ilgili yaşanan sorun nedeniyle Beşiktaş hisseleri yüzde 9 düşüş gösterdi. Beşiktaş hisselerinin son bir aydaki değer kaybı yüzde 36'yı buldu.

Beşiktaş bir ayda yüzde 36 eridi

Futbolda zor günler geçiren Beşiktaş borsada da eriyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, UEFA'nın siyah beyazlı kulübü disiplin kuruluna sevk ettiğini ve 1 Mayıs'ta davanın görüleceğini açıkladı.

Bu açıklama Beşiktaş hisselerinde sert düşüş yaşanmasına neden oldu. Beşiktaş'ın hisse senetleri gün sonunda yüzde 9.06 değer kaybıyla 5,22 TL'ye geriledi. Beşiktaş bu performansla borsada en çok değer kaybeden 6. hisse senedi oldu.

Beşiktaş hisseleri, Fikret Orman'ın 25 Mart'ta başkan olmasından bu yana kötü bir performans sergiliyor. Orman başkan olduğu gün 7,06 TL olan hisse fiyatı bugün 5,20'ye kadar geriledi. Hisse değeri bu dönemde yüzde 36'ya yakın değer kaybetti.

Beşiktaş bir ayda yüzde 36 eridi - 1 Beşiktaş hisseleri Fikret Orman'ın başkan seçildiği günden (okla gösterilen yer) beri düşüşte.

Beşiktaş'ın piyasa değeri de 218.4 milyon liraya geriledi.

BEŞİKTAŞ'I NE BEKLİYOR?
UEFA mali konularla ilgili olarak Beşiktaş'ı haksız bulursa kulüp UEFA organizasyonlarından 1 yıl men edilecek ve 300 bin Euro para cezası ödemek zorunda kalacak. UEFA, Beşiktaş'ı kriterlere uymamak ve yanlış yönlendirme yapmakla suçluyor.

Sayfa Yükleniyor...