Beyaz ve Demet Akbağ 'gong' çaldı

Yüzde 26.67'si halka açılarak borsada işlem görmeye başlayan Latek Lojistik için borsada gong töreni düzenlendi. Gongu Beyazıt Öztürk ve Demet Akbağ çaldı.

Beyaz ve Demet Akbağ 'gong' çaldı

Latek Lojistik hisseleri yüzde 26.67'si halka açılarak borsada 3.96 lira baz fiyatla bugün 'LATEK' kodu ile işlem görmeye başladı.

Daha önce halka arz fiyatı 3.60 lira olarak açıklanan Latek hisselerinin halka arz baz fiyatı bu sabah KAP'a yapılan açıklamada 3.96 lira olarak düzeltildi. Hisselerin fiyat marjı ise 3.56-4.36 lira olarak belirlendi.

Latek'in borsada işlem görmeye başlaması nedeniyle İMKB'de bir tören düzenlendi. Törende açılış gongunu Beyazıt Öztürk ve Demet Akbağ çaldı.

BEYAZ: BENİM İLK GONGUM
Beyazıt Öztürk CNBC-e'ye yaptığı açıklamada, "Buradan geçiyordum ben, kalabalığı görünce dayanamadım geldim. Levent Erdoğan benim çok sevdiğim bir dosttur, onu yalnız bırakmak istemedim. Benim de ilk gongum oldu. Borsada yatırım yaparım da bana bir teklif gelmedi. Ben değil ama ağabeyim daha çok ilgileniyor. Ben sadece kendi işimi yapıyorum. Borsa benim için bir mahalle gibi. Komşularına, iyi dostlarına, arkadaşlarına bazen kimsenin güvenmediği birine güvenerek yatırım yaparsın ve çok iyi bir dost kazanabilirsin. Burası da öyle gibi" dedi.

AKBAĞ: BURASI HOLLYWOOD STÜDYOSU GİBİ
Demet Akbağ da, "Ben sadece lokantasına gidebiliyorum, çünkü anlamıyorum. Levent Erdoğan çok eski dostum ve bir akrabalık durumumuz var. Bugün onu bu törende yalnız bırakmak istemedik. Benim de gong çalacağım aklıma bile gelmezdi. Şu anda burası benim için Hollywood stüdyolarından farksız" diye konuştu.

Latek Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Levent Erdoğan ise "Halka arzın en büyük nedeni, biz borcu olan bir şirket değiliz. Çok önemli stratejik yatırımlarımız var. Umut ediyorum ki bu günle beraber bizler de borsada iyi bir yerlere getirecek yatırımları yaparak, yatırımcılara faydalı olmaya çalışacağız" şeklinde görüş belirtti.

Sayfa Yükleniyor...