Yıldırım: Herkes yerini yurdunu bilsin

Başbakan Yıldırım, TESK heyetini kabulünde konuştu. Moody's'e yüklenen Yıldırım, "Bizim notumuzu üç beş tane derecelendirme kuruluşu belirleyemez, bizim notumuzu esnaf, vatandaş belirler. Herkes yerini yurdunu bilsin" dedi.

Yıldırım: Herkes yerini yurdunu bilsin

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde TESK heyetini kabulünde konuşma yaptı.

Yıldırım özetle şunları söyledi:

"Ekonominin dengelerini dikkate alan, Türkiye'nin gerçeklerinden kopmayan her türlü katkıya sonuna kadar varız. Türkiye'de Kürt sorunu yok. Kürtlerin PKK gibi bir terör sorunu var. Bu bizi her bakımdan geri koyuyor. Artık vatandaşlarım görsün, bu terör örgütü bölgenin gelişmesine karşı ellerinden ne geliyorsa yapıyor. O bölgede 23 ili kapsayan yatırım hamlesi başladı. 

"NOTUMUZU ONLAR BELİRLEYEMEZ"

Bizim notumuzu üç beş tane derecelendirme kuruluşu belirleyemez, bizim notumuzu esnaf, vatandaş belirler. Herkes yerini yurdunu bilsin. Türkiye'ye ayar vermeye çalışanlar 15 Temmuz'da derslerini aldılar. Yerli yabancı yatırımcılar hiçbir tereddüt göstermiyorlar. 

"BURUNLARINDAN FİTİL FİTİL GETİRECEĞİZ"

Türkiye'yi sürekli kötü gösterme alışkanlığı var. Himmet diye topladıkları paraları yabancılara lobi şirketlerine gazetelere siyasetçilere oluk oluk dağıtıyorlar. Burunlarından fitil fitil getireceğiz. Kimsenin yanına kar kalmayacağını elbette görecekler. Aranızda bölücülere ve FETÖ'cülere asla yer vermeyin. Kendi içinizden de bu miktopları temizleyin. Bunların millete de bir faydası yok. Bu mesele büyük bir mesele. "

Sayfa Yükleniyor...