'Boğaziçi Zirvesi' için geri sayım

Uluslararası İş Birliği Platformu (UİP) tarafından 5n1pr desteği ile bu yıl Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenecek olan ‘Boğaziçi Zirvesi’nin 7’ncisi 29 Kasım'da...

'Boğaziçi Zirvesi' için geri sayım

Bu yıl 7’ncisi düzenlenecek olan ‘Boğaziçi Zirvesi’ için geri sayım başladı. ’da yapılacak olan “Boğaziçi Zirvesi”  bu yıl 90 ülkeden devlet başkanı, başbakan, bakanlar ve iş insanlarını ağırlamaya hazırlanıyor. Bankacılık ve Finans, Telekomünikasyon ve IT, Enerji, İnşaat, Ulaştırma ve Savunma Sanayi sektörlerinde gerçekleştirilecek B2B görüşmelerle yeni iş fırsatlarının adresi olacak ‘Boğaziçi Zirvesi’, düzenlenecek 15 panelle de ‘Spor Endüstrisinin Geleceği’nden ‘Akıllı Şehirler ve Yönetimi’ne kadar birçok konuda katılımcıları bilgilendirecek.

"DÜNYAYA HİTAP EDEN BİR ETKİNLİK"

İstanbul’da 5n1pr Danışmanlık desteği ile gerçekleştirilecek olan “Boğaziçi Zirvesi” için geçtiğimiz yılki zirveden beri 20 ülkede çalışmalar yaptıklarını belirten Uluslararası İş Birliği Platformu(UİP) Kurucusu Cengiz Özgencil “Boğaziçi Zirvesi her geçen yıl güçlenerek büyüyen ve sadece bölgeye değil dünyaya hitap eden bir etkinlik. Bu yıl 7.’si düzenlenecek olan Boğaziçi Zirvesi, makro düzeydeki ekonomik ve sosyal sorunları çözmek için bugünün ve yarının liderleri için bir toplanma noktası haline geldi. Devlet, girişimciler, iş adamları, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri özel bir odaklanmayla, mevcut sorunları, potansiyel çözüm ve gelecekteki fırsatları tartışmak için bir araya gelecek” dedi.

Sayfa Yükleniyor...